Zobrazeno 1 - 10
of 271
pro vyhledávání: '"B.L. Hanson"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paul Langan, Sean Seaver, S. Z. Fisher, B.L. Hanson, Timothy C. Mueser, Andrey Kovalevsky, Steven Dajnowicz
Publikováno v:
Acta Crystallographica. Section D, Structural Biology
The determination of the positions of H/D atoms in equine cyanomethemoglobin by neutron diffraction is described.
Neutron crystallography provides direct visual evidence of the atomic positions of deuterium-exchanged H atoms, enabling the accura
Neutron crystallography provides direct visual evidence of the atomic positions of deuterium-exchanged H atoms, enabling the accura
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Allen B. Edmundson, E. Skrzypczak-Jankun, B.L. Hanson, Venkateswarlu Bhamidi, Constance A. Schall
Publikováno v:
Journal of Crystal Growth. 204:542-552
The effect of a structurally similar protein impurity, turkey (Meleagris gallopavo) egg-white lysozyme (TEWL) on crystallization of the host protein, hen-egg-white lysozyme (HEWL) from chicken (Gallus gallus) was studied under varying impurity and ho
Publikováno v:
Acta Crystallographica Section D Biological Crystallography. 55:1329-1334
Additional examples of successful application of macromolecular crystal annealing are presented. A qualitative evaluation of variables related to the annealing process was conducted using a variety of macromolecular crystals to determine in which cas
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B.L. Hanson, Sax A. Mason, V.T. Forsyth, Zoë Fisher, David A. Keen, Marat Mustyakimov, Andrey Kovalevsky, Matthew P. Blakeley, Paul Langan
Publikováno v:
Acta crystallographica. Section D, Biological crystallography. 68(Pt 9)
D-Xylose isomerase (XI) converts the aldo-sugars xylose and glucose to their keto analogs xylulose and fructose, but is strongly inhibited by the polyols xylitol and sorbitol, especially at acidic pH. In order to understand the atomic details of poly
Autor:
Resende, Tiago Teixeira1 (AUTHOR) tiago.resende@embrapa.br, Sobrinho, Fausto Souza2 (AUTHOR) fausto.souza@embrapa.br, Campagnani, Michelle Oliveira3 (AUTHOR) mcampagnani@gmail.com, Veríssimo, Bruno Antônio1 (AUTHOR) bruno_averissimo@hotmail.com, Calsavara, Luís Augusto3 (AUTHOR) agrocalsavara@gmail.com, Gonçalves, Flávia Maria Avelar4 (AUTHOR) avelar@ufla.br, Nunes, José Airton Rodrigues4 (AUTHOR) jarnunes@ufla.br, Auad, Alexander Machado3 (AUTHOR) alexander.auad@embrapa.br
Publikováno v:
Agronomy. Jul2024, Vol. 14 Issue 7, p1516. 14p.
Autor:
Marat Mustyakimov, David A. Keen, Andrey Kovalevsky, T. Yoshida, Matthew P. Blakeley, Paul Langan, B.L. Hanson, Sax A. Mason, S. Z. Fisher, V.T. Forsyth
Publikováno v:
Angewandte Chemie (International ed. in English). 50(33)