Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"B.H. Mohan"'
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 43:784-791
Brown rice malt from Indica and Japonica type rice were prepared and their nutrient composition as well as non-starch polysaccharide (NSP) contents and also some of the physico-chemical characteristics were determined. The activity of α- and β-amyl
Autor:
Nagappa G. Malleshi, B.H. Mohan
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 223:355-361
The compositional, structural, and enzymatic digestibility of starches isolated from common wheat and dicoccum wheat were determined to find out the possible reason for hypoglycemic nature of dicoccum wheat. The gelatinization temperature range (65±
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 59:43-50
The compositional, structural and enzymatic digestibility profiles of starches isolated from ragi and rice were determined. Although, the gelatinization temperature (73±2 °C) and GPC elution profiles of both starches on Sepharose CL-2B gel were com
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.