Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"B.G., Seethu"'
Autor:
Ohja, Abhisek, B.G., Seethu, Pushpadass, Heartwin A., Franklin, Magdaline Eljeeva Emerald, Grover, Chand Ram, Kumar, Sachin, Dhali, Arindam
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules June 2024 269 Part 2
Autor:
Kizhaeral S. Subramanian, Heartwin A. Pushpadass, F. Magdaline Eljeeva Emerald, B.G. Seethu, B. Surendra Nath, N. Laxmana Naik
Publikováno v:
Food and Bioprocess Technology. 13:341-354
Utilization of resveratrol as a nutraceutical in foods is limited due to its low bioavailability and chemical instability. Therefore, resveratrol was encapsulated into nanofibres by electrospinning at concentrations of 15, 18 and 21% TS, applied volt
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.