Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"B.E. Valk"'
Autor:
Andreas Graner, B.E. Valk, J.R. van Mechelen, M. Smits, R.C. Schuurink, Anneke C. Douma, Nathalie F. Schmitt, N.J.A. Sedee
Publikováno v:
Plant Molecular Biology. 39:1283-1298
Two full-length lipoxygenase cDNA sequences (LoxB and LoxC) from barley (Hordeum distichum cv. L. Triumph) are described. The cDNAs share high homology with the barley LoxA cDNA. Southern blotting experiments indicate single copy numbers of the three
Autor:
Anneke C. Douma, M. Smits, Jacques Rouster, J.R. van Mechelen, F. Heidekamp, Verena Cameron-Mills, B.E. Valk
Publikováno v:
Biochimica et Biophysica Acta-Lipids and Lipid Metabolism, 2, 1254, 221-225
A full length cDNA sequence for a barley grain lipoxygenase was obtained. It includes a 5' untranslated region of 69 nucleotides, an open reading frame of 2586 nucleotides encoding a protein of 862 amino acid residues and a 3' untranslated region of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dc97c982c487ff2ed87ff7a4fe62b58f
http://resolver.tudelft.nl/uuid:d40b0284-e368-4f86-9045-d9ea532b0fd9
http://resolver.tudelft.nl/uuid:d40b0284-e368-4f86-9045-d9ea532b0fd9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Di marci, Stefano1 s.dimarco@ibimet.cnr.it, Osti, Fabio1, Calzarano, Francesco2, Roberti, Roberta3, Veronesi, Annarita3, Amalfitano, Carmine4
Publikováno v:
Phytopathologia Mediterranea. 2011 Supplement, Vol. 50, pS285-S299. 15p. 3 Charts, 2 Graphs.
Publikováno v:
Crop Science; Mar/Apr2012, Vol. 52 Issue 2, p568-576, 9p
Publikováno v:
Plant Molecular Biology; Apr1999, Vol. 39 Issue 6, p1319-1326, 8p
Autor:
R. Henry, J.A. Ronalds
If I had to nominate an area of food production in which science has played a major role in addressing product quality to meet market needs I would not pass by the intimate rela tionship of cereaI chemistry with cereaI plant breeding programs. In A