Zobrazeno 1 - 10
of 155
pro vyhledávání: '"B.A. Prior"'
Publikováno v:
Bioresource Technology. 68:89-93
Biosulfite pulping of Eucalyptus grandis wood chips pretreated with ten strains of selected white-rot fungi was investigated. The biopulping efficiency was evaluated based on fungal pretreatment time (5, 7 and 10 days) and properties of biosulfite pu
Publikováno v:
Food Microbiology. 10:205-213
The interaction between the microbial flora associated with the bread baking process was investigated. The fermentative abilities of each of the different microbial genera isolated from bread dough, were compared by means of carbon dioxide production
Autor:
B. Abraham, H. Klaushofer, U. Baumann, B. Bisping, H.J. Rehm, S. Bolenz, H. Omran, K. Gierschner, R. Ziegelitz, H.‐M. Börs, M. Calafell, M. Bras, J.C. Duarte, L. Chiarini, L. Mara, L.M. De Bry, M.E. Guerzoni, R. Marchetti, N. Barletta, D. Hecker, H. J. Rehm, Siegfried Honecker, Bernward Bisping, Hans‐Jürgen Rehm, U. Horbach, W. Hartmeier, M. Iqbal, G. Stepan‐Sarkissian, D. Grey, M.W. Fowler, Frank Kleppe, Siegmund Lang, Fritz Wagner, A. Morin, P.F. Monsan, K.H. Park, P.S. Chang, S.H. Chung, S. Popov, Gy. Vatal, M. Skrinjar, S. Gacesa, J.H. van Eck, B.A. Prior, E.V. Brandt, M. C. S. Moraes, A. R. P. Scamparini, H. Schiweck, I. Schwaiger, H. Willershausen, H. Graf, X. Zhang, W.P. Hammes
Publikováno v:
Food Biotechnology. 4:97-109
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.