Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"B. lactis"'
Publikováno v:
Journal of Pediatric and Neonatal Individualized Medicine, Vol 10, Iss 1, Pp e100128-e100128 (2021)
Background: Infantile colic is a disturbing problem for parents. The Rome IV criteria are the last modality for the diagnosis of colic. Available medications have variable effects on the treatment of colic. However, no definite treatment has been ide
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01e4d57f0ed94f169c34404f3b7748aa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huihui Lv, Feiyue Tao, Lingling Peng, Shufang Chen, Zhongyue Ren, Jiahui Chen, Bo Yu, Hua Wei, Cuixiang Wan
Publikováno v:
Nutrients; Volume 15; Issue 6; Pages: 1355
Nonalcoholic fatty liver disease (NAFLD) is a common chronic liver disease with many influencing factors. With the increasing role of the gut–liver axis in various liver diseases, research on the prevention and treatment of NAFLD with probiotics is
Autor:
Giselle Nobre Costa, Helio Hiroshi Suguimoto, Lucia Helena da Silva Miglioranza, Raúl Jorge Hernan Castro Gómez
Publikováno v:
Semina: Ciências Agrárias, Vol 33, Iss 5, Pp 1839-1846 (2012)
Lactobacilli and bifidobacteria have a long history of safe use in foods. These bacteria have biotechnological characteristics of interest such as the inhibition of pathogens. In this work, two lactobacilli strain and a bifidobacterium strain isolate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d9c1a31b911402daf7cafd6b822fb7d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mamvura, Chiedza Isabel
Microorganisms have been known to play a major role in human health since early times. The ingestion of microorganisms as probiotics to restore and/or maintain health is a widely accepted and common practice. The challenge in industry is to ensure vi
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2263/29325
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-11082012-184231/
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-11082012-184231/
Autor:
Boris Le Nevé, Adrian Martinez-De la Torre, Julien Tap, Adoración Nieto Ruiz, Muriel Derrien, Aurélie Cotillard, Jean-Michel Faurie, Elizabeth Barba, Marianela Mego, Quentin Dornic, John Butler, Xavi Merino, Beatriz Lobo, Ferran Pinsach Batet, Marta Pozuelo, Javier Santos, Francisco Guarner, Chaysavanh Manichanh, Fernando Azpiroz
Publikováno v:
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Universitat Autònoma de Barcelona
Nutrients, Vol 13, Iss 4542, p 4542 (2021)
Nutrients
Nutrients; Volume 13; Issue 12; Pages: 4542
Scientia
Universitat Autònoma de Barcelona
Nutrients, Vol 13, Iss 4542, p 4542 (2021)
Nutrients
Nutrients; Volume 13; Issue 12; Pages: 4542
Scientia
Digestive symptoms; Fermentable carbohydrates; Flatulence Sintomas digestivos; Carbohidratos fermentables; Flatulencia Símptomes digestius; Hidrats de carboni fermentables; Flatulència Healthy, plant-based diets, rich in fermentable residues, may i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::adc690b3a5414067228c37e108bdf067
https://ddd.uab.cat/record/255895
https://ddd.uab.cat/record/255895
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.