Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"B. la Gatta"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Spadaccino, Mariacinzia Rutigliano, O. Bulgari, A. Di Luccia, Francesco Addeo, B. la Gatta, Giusy Rusco, Rosa Gagliardi, Gianluca Picariello
Publikováno v:
European food research & technology
246 (2020): 1081–1094. doi:10.1007/s00217-020-03474-3
info:cnr-pdr/source/autori:Rutigliano M.; Rusco G.; Picariello G.; Bulgari O.; Spadaccino G.; Gagliardi R.; Di Luccia A.; Addeo F.; la Gatta B./titolo:Protein aggregation mechanism in UHT milk: supramolecular evidences/doi:10.1007%2Fs00217-020-03474-3/rivista:European food research & technology (Print)/anno:2020/pagina_da:1081/pagina_a:1094/intervallo_pagine:1081–1094/volume:246
246 (2020): 1081–1094. doi:10.1007/s00217-020-03474-3
info:cnr-pdr/source/autori:Rutigliano M.; Rusco G.; Picariello G.; Bulgari O.; Spadaccino G.; Gagliardi R.; Di Luccia A.; Addeo F.; la Gatta B./titolo:Protein aggregation mechanism in UHT milk: supramolecular evidences/doi:10.1007%2Fs00217-020-03474-3/rivista:European food research & technology (Print)/anno:2020/pagina_da:1081/pagina_a:1094/intervallo_pagine:1081–1094/volume:246
The protein aggregation mechanism in UHT milk samples stored at ambient temperature for 1, 3 and 5 months was assessed in this study. Three phases of the UHT milks were studied: supernatants, dispersed phase and sediments. The supernatants showed a g
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d1f1200fc9b4c7b7200f4c179d1153f0
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. 73:76-83
The effects of the replacement of einkorn flour on pasta proteins aggregation were studied by sodium dodecyl sulfate polyacrylamide gel electrophoresis and size exclusion high performance chromatography. Pasta was produced replacing durum wheat semol
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.