Zobrazeno 1 - 10
of 4 030
pro vyhledávání: '"B. cereus group"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Phornphan Sornchuer, Kritsakorn Saninjuk, Sumet Amonyingcharoen, Jittiporn Ruangtong, Nattaya Thongsepee, Pongsakorn Martviset, Pathanin Chantree, Kant Sangpairoj
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 13, Iss 3, p 245 (2024)
Members of the Bacillus cereus group are spore-forming Gram-positive bacilli that are commonly associated with diarrheal or emetic food poisoning. They are widespread in nature and frequently present in both raw and processed food products. Here, we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/557cdf967aea4b0f8cdb47fcfcc8b0aa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schneider, Salome, Tajrin, Tania, Lundström, Jan O., Hendriksen, Niels B., Melin, Petter, Sundh, Ingvar
Publikováno v:
Microbial Ecology, 2017 Nov 01. 74(4), 901-909.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48723682
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vaca J; Facultad de Ciencias Químicas, Benemérita Universidad Autónoma de Puebla, CP, 72590, Puebla, Puebla, México., Ortiz A; Facultad de Ciencias Químicas, Benemérita Universidad Autónoma de Puebla, CP, 72590, Puebla, Puebla, México., Sansinenea E; Facultad de Ciencias Químicas, Benemérita Universidad Autónoma de Puebla, CP, 72590, Puebla, Puebla, México. estisansi@yahoo.com.mx.
Publikováno v:
Archives of microbiology [Arch Microbiol] 2022 Dec 03; Vol. 205 (1), pp. 13. Date of Electronic Publication: 2022 Dec 03.
Autor:
Naomi Takahashi1 (AUTHOR) naomi.takahashi@meiji.com, Satomi Nagai2 (AUTHOR), Yumiko Tomimatsu1 (AUTHOR), Ayumi Saito1 (AUTHOR), Naoko Kaneta1 (AUTHOR), Yoshinori Tsujimoto1 (AUTHOR), Hiroto Tamura2 (AUTHOR) hiroto@meijo-u.ac.jp
Publikováno v:
Journal of Food Protection. Aug2022, Vol. 85 Issue 8, p1192-1202. 11p. 3 Charts, 2 Graphs.
Publikováno v:
In Journal of Microbiological Methods December 2011 87(3):278-285
Autor:
van Tongeren, Sandra P.1 s.p.van.tongeren@umcg.nl, Roest, Hendrik I. J.2, Degener, John E.1, Harmsen, Hermie J. M.1
Publikováno v:
PLoS ONE. Jun2014, Vol. 9 Issue 6, p1-8. 8p.