Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"B. Vodret"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1zero, Pp 265-266 (2011)
The levels of histamine in Sardinian cheeses (Pecorino Sardo dolce, Pecorino Sardo maturo, Pecorino Romano, Fiore Sardo e Casizolu del Montiferru) were determined. The histamine values detected were lower respect to levels reported in the literature
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45b76bb49a764e36b7878fb59e6fb1f0
Autor:
B. Vodret, S. Cau, G. Piras, M.G. Tilocca, B. Soro, A.G. Mudadu, T. Tedde, R. Melillo, S. Virgilio, S. Salza, Carlo Spanu
Publikováno v:
Food Control. 130:108407
Celery is included among the allergenic foods that, under the EU 1169/2011 regulation, must be declared in the ingredient list. However, disposition covers only allergens that are voluntary used as ingredients and not the accidental presence of aller
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
ResearcherID
ResearcherID
To study the effects of dietary crude protein (CP) and energy on milk urea N concentrations in dairy sheep, eight pelleted total mixed rations were prepared to obtain two levels of energy density (1.65 and 1.55 Mcal of net energy for lactation per ki
Publikováno v:
CABI Reviews. 2008
Some people are anxious about genetically modified (GM) foods and feed and do not trust them. The need to monitor the presence and the amount of genetically modified organisms (GMOs) in agricultural crops and in products derived from them has generat
Publikováno v:
Veterinary research communications. 31
Vodret, B., Milia, M., Orani, M.G., Serratrice, G. and Mancuso, M.R., 2007. Detection of genetically modified organisms in food: Comparison among three different DNA extraction methods. Veterinary Research Communications, 31(Suppl. 1), 385–388
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.