Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"B. Venou"'
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. 15:390-401
The effects of steam pelleting or extrusion of a commercial feed on performance of 2 g (small) and 40 g (large) gilthead sea bream was studied. In addition the apparent digestibility of diets, gastric evacuation time (GET) and trypsin and amylase act
Autor:
Y. Kotzamanis, Kriton Grigorakis, George Rigos, Ioannis Karacostas, I. Nengas, Maria N. Alexis, Eleni Fountoulaki, R. Hurtado, B. Venou, Antigoni Vasilaki
Publikováno v:
Aquaculture. 289:317-326
The effects of long term feeding (6 months) of commercial diets with low fish meal content and high levels of vegetable oils (69% fish oil substitution level) were determined in gilthead sea bream (110 g). A control diet containing South American fis
Publikováno v:
Aquaculture. 261:343-356
The objective of this study was to evaluate the effects of soybean meal inclusion and treatment on the performance of two sizes of gilthead sea bream (small, 9 g and large 50 g mean initial weight). Seven diets were fed containing soybean meal, befor
Publikováno v:
Aquaculture. 225:309-323
The effect of feeding gilthead sea bream fingerlings diets supplemented either with increasing amounts of arachidonic acid (ArA, 20:4n-6) or high n-3 highly unsaturated fatty acid (HUFA) levels on gilthead bream performance and fatty acid composition
Autor:
I. Castritsi-Cathariou, Maria N. Alexis, B. Venou, I. Nengas, M. Apostolopoulou, Eleni Fountoulaki
Publikováno v:
Aquaculture. 225:207-223
The nutritional value of corn and wheat, raw or extruded (WR, WEx, CR and CEx), as carbohydrate sources at high inclusion levels (40%) in gilthead sea bream diets was evaluated by studying nutrient apparent digestibility coefficients (ADC), growth, n
Publikováno v:
Comparative biochemistry and physiology. Part A, Molecularintegrative physiology. 158(4)
A comparative study of gastric evacuation rates (GERs) and digesta content, moisture and pH values along the gastrointestinal tract was performed between gilthead sea bream and European sea bass. In order to distinguish species-specific differences f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.