Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"B. Tremlova"'
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 1, Iss 1, Pp 6-9 (2016)
Abstract The effect of conventional and shock freezing on thaw drip loss and firmness of beef meat was studied. The meat samples was frozen in conventional freezer at -18 °C and shock frozen meat samples reached -50 °C temperature. Drip loss was me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e20cc1c0fe44deeac5e2c52f11041e5
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 52, Iss 7, Pp 273-292 (2007)
The purpose of the present study was to give an overview of imported and traded gadoid fish species (Gadiformes) in the Czech Republic and to describe available methods for their authentication. Due to the increasing interest of customers in the purc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c553b9b9d25e4ab79f46c55a658d9555
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 48, Iss 8, Pp 207-214 (2003)
The results of meat inspection classification of pig carcasses reflect long-term aspects of health status in pig production farms and the quality of transport and handling of animals at slaughterhouses. Veterinary inspectors recorded the data obtai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd986c4d538643428af660b43658072e
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 48, Iss 7, Pp 183-189 (2003)
The results of veterinary meat inspection classification of 4 000 372 bovine carcasses reflect long-term aspects of health status in cattle herds and the quality of transport and handling of animals at slaughterhouses. Veterinary inspectors recorded
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/554f97f7253c4004856d3b3e87b89f23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.