Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"B. Trajanoska"'
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 13, Iss 3, Pp 307-312 (2021)
Abstract. The main aim of this study are the bacteria that most often cause clinical mastitis (CM) and their impact on milk reduction in Holstein-Friesian cows in the Pelagonia – North Macedonia region. 36 milk samples were taken from Holstein-Frie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f39322492bea4c8fbe1912574ec0eb17
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 13, Iss 1, Pp 79-82 (2021)
Abstract. The Lactobacillus microflora of white cheese made from sheep’s milk was studied during the maturation period of 10 to 100 days in the basement at a temperature of 10-12°C. Eight samples from different stages of natural white cheese ripen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d319a39e15c4310bdfdc05ed0525a88
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 12, Iss 4, Pp 371-374 (2020)
Abstract. The main purpose of our study is to prove the diversity of the Lactobacillus microflora in domestic raw sausages during ripening. Raw sausages from pork meat (bacon from the neck, front pig shoulder, pork belly) with the addition of salt, r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd1f0a6e2505474e91229afcd239cf1e
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 13, Iss 3, Pp 307-312 (2021)
The main aim of this study are the bacteria that most often cause clinical mastitis (CM) and their impact on milk reduction in Holstein-Friesian cows in the Pelagonia – North Macedonia region. 36 milk samples were taken from Holstein-Friesian breed
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 13, Iss 1, Pp 79-82 (2021)
The Lactobacillus microflora of white cheese made from sheep’s milk was studied during the maturation period of 10 to 100 days in the basement at a temperature of 10-12°C. Eight samples from different stages of natural white cheese ripening were t
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 12, Iss 4, Pp 371-374 (2020)
The main purpose of our study is to prove the diversity of the Lactobacillus microflora in domestic raw sausages during ripening. Raw sausages from pork meat (bacon from the neck, front pig shoulder, pork belly) with the addition of salt, red chili p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.