Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"B. Toxanbayeva"'
Publikováno v:
Хабаршы. Психология және социология сериясы, Vol 77, Iss 2 (2021)
Бyллинг – жaңa ұғым жәнe әлeyмeттiк, пcиxoлoгиялық, зaңдық, пeдaгoгикaлық cұpaқтapдaн тұpaды жәнe қaзipгi зaмaнның мaңызды мәceлeлepiнiң бipi бoлып тaбылaды. М
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bad2381a71964168ade8d879fab647ed
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 49:60-68
This study aimed to evaluate the effect of refrigerated storage on the microbial properties and organoleptic quality of Bologna-type turkey sausage, in which fat was partially replaced with pea fibre or potato starch. Each manufactured sausage had lo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Journal of Psychology & Sociology. 77
The article examines the problems of bullying among adolescents in socio-cultural, psychological and demographic aspects; discusses the need for adolescents to use anti-bullying programs in schools in Kazakhstan, about the possible difficulties in ch
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 47:36-43
The fat content of Bologna-type turkey sausages was partially replaced with pea fiber or potato starch. Textural properties of full fat turkey sausage were mainly restored in sausages when fat was partially replaced with some levels of pea fiber (0.6
Autor:
B. Toxanbayeva, É. Varga-Visi
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 46:181-186
In the research area of healthier meat products a possible trend is to replace high energy density fat in formulations with substances providing less energy than fat. The aim of the producers is to obtain a product having maximum yield with similar o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.