Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"B. Sothmann"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The transport of optically excited, hot electrons in heterostructures is analyzed by femtosecond, time-resolved two-photon photoelectron emission spectroscopy (2PPE) for epitaxial Au/Fe/MgO(001). We compare the temporal evolution of the 2PPE intensit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e84830997aeaa69e903738510e8cc332
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B. Sothmann, H. J. Oberle
Publikováno v:
Journal of Optimization Theory and Applications. 100:1-13
In this paper, we consider a model for a fed-batch fermentation process which describes the biosynthesis of penicillin. First, we solve the problem numerically by using a direct shooting method. By discretization of the control variable, we transform