Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"B. Sasanti"'
Publikováno v:
South African Journal of Animal Science; Vol 49, No 3 (2019); 432-440
South African Journal of Animal Science, Volume: 49, Issue: 3, Pages: 432-440, Published: 2019
South African Journal of Animal Science, Volume: 49, Issue: 3, Pages: 432-440, Published: 2019
Certain fatty acids (FAs), such as omega-3 and conjugated linoleic acid (CLA) are considered essential FAs with beneficial health effects for humans. Milk is considered a relatively inexpensive and readily available source of these FAs and is part of
Publikováno v:
South African Journal of Animal Science; Vol 45, No 4 (2015); 411-418
South African Journal of Animal Science, Volume: 45, Issue: 4, Pages: 411-418, Published: 2015
South African Journal of Animal Science, Volume: 45, Issue: 4, Pages: 411-418, Published: 2015
A number of fatty acids (FAs), such as omega-3, omega-6 and conjugated linoleic acid (CLA), which are present in the milk from dairy cows are considered essential FAs and beneficial nutrients for humans. The aim of the study was to compare the milk F
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.