Zobrazeno 1 - 10
of 184
pro vyhledávání: '"B. O'Keeffe"'
Autor:
A. Verdonschot, M. R. Beauchamp, T. A. Brusseau, M. J. M. Chinapaw, L. B. Christiansen, A. Daly-Smith, N. Eather, S. J. Fairclough, G. Faulkner, L. Foweather, A. García-Hermoso, A. S. Ha, N. Harris, T. Jaakkola, R. Jago, S. G. Kennedy, N. J. Lander, C. Lonsdale, Y. Manios, E. Mazzoli, E. Murtagh, N. Nathan, P. J. Naylor, M. Noetel, B. O’Keeffe, G. K. Resaland, N. D. Ridgers, K. Ridley, N. Riley, R. R. Rosenkranz, S. K. Rosenkranz, A. Sääkslahti, S. M. Sczygiol, T. Skovgaard, E. M. F. van Sluijs, J. J. Smith, M. Smith, G. Stratton, J. Vidal-Conti, C. A. Webster, E. S. Young, D. R. Lubans
Publikováno v:
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 21, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Background Teachers are recognized as ‘key agents’ for the delivery of physical activity programs and policies in schools. The aim of our study was to develop and evaluate a tool to assess teachers’ capability, opportunity, and motivat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc37b441655d4a0aa43fae08a7638430
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 40, Iss , Pp 102-109 (2018)
Whey protein concentrate (WPC) hydrolysates generated using Neutrase®, Alcalase® and Flavourzyme® and their associated ultrafiltration fractions inhibited angiotensin-1-converting enzyme activity (71.14 ± 1.05, 73.22 ± 0.99 and 51.52 ± 5.80% in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a18cc230cf64c77bc1c353e808ed3b3
Autor:
Pádraigín A. Harnedy, Vadivel Parthsarathy, Chris M. McLaughlin, Martina B. O'Keeffe, Philip J. Allsopp, Emeir M. McSorley, Finbarr P.M. O'Harte, Richard J. FitzGerald
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 40, Iss , Pp 137-145 (2018)
A blue whiting (Micromesistius poutassou) protein hydrolysate generated using Alcalase 2.4L and Flavourzyme 500L and its simulated gastrointestinal digestion (SGID) sample was assessed for antidiabetic potential in vitro and in vivo. In addition to i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66c6451baa3d45a2a02dacf01aa19176
Autor:
Martina B. O'Keeffe, Roseanne Norris, Monisola A. Alashi, Rotimi E. Aluko, Richard J. FitzGerald
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 34, Iss , Pp 77-88 (2017)
A targeted enzymatic approach was employed for the generation of angiotensin converting enzyme (ACE) inhibitory/anti-hypertensive peptides. Porcine skin gelatin was hydrolysed with Aspergillus niger prolyl endoproteinase (An-PEP) to produce an hydrol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cc8f13d2248404781d60ada3c87ed1b
Autor:
Maria Cermeño, Alan Connolly, Martina B. O'Keeffe, Cal Flynn, Adeola M. Alashi, Rotimi E. Aluko, Richard J. FitzGerald
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 60, Iss , Pp - (2019)
Brewer's spent grain (BSG) is a co-product of the brewing industry and is a potentially rich source of bioactive peptides. A BSG protein hydrolysate, manufactured at a semi-pilot scale, mediated significant hypotensive effects 6 h after ingestion in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71838990c9e643e28c652311fda61fe0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
J Neurosci
Several lines of inquiry have separately identified beta oscillations, synchrony, waveform shape, and phase-amplitude coupling as important but sometimes inconsistent factors in the pathophysiology of Parkinson's disease. What has so far been lacking
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.