Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"B. Njari"'
Autor:
A. Kovšca Janjatovic, G. Lacković, F. Bozic, D. Kezic, M. Popovic, H. Valpotić, I. Harapin, Z. Pavicic, B. Njari, I. Valpotić
Publikováno v:
European Journal of Histochemistry, Vol 54, Iss 1, Pp e4-e4 (2010)
Enterotoxigenic Escherichia coli (ETEC) infection is the most common type of porcine postweaning colibacillosis (PWC). Among fimbriae of porcine ETEC strains the best studied family of fimbriae are the members of F4 adhesins, existing in at least thr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ea1ef2585164362abdb170d10ecc494
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Vučemilo, M. Hađiosmanović, J. Rinck, R. Rinck, B. Njari, R. Sabčanec, M. Rinck, K. Čuljak
Publikováno v:
Zeitschrift für Jagdwissenschaft. 44:40-43
Es wird uber eine Milzruptur bei einer Magendrehung bei einem Dingoweibchen berichtet. Wie auch uber Therapien von Schockzustanden nach der massiven intraabdominalen Blutung mit der Autotransfusion.
Autor:
R. Rinck, M. Hadiosmanovič, B. Njari, Rinck J., M. Vučemilo, M. Rinck, R. Sabočanec, K. Čuljak
Publikováno v:
Acta Veterinaria Brno, Vol 67, Iss 1, Pp 59-64 (1998)
A retrospective study is presented of prostatic diseases diagnosed in 32 dogs over a period of 26 years in a private veterinary practice.Of the 32 diseased dogs, 19 patiens were aged 6-10 years, 11 dogs were 11-15 years of age, and 2 animals were you
Autor:
Pinter , N., B. Njari, B. Mioković, Ž. Cvrtila Fleck, V. Dobranić, Zdolec, Nevijo, I. Filipović, L. Kozačinski
U radu je opisana nova koncepcija programa vet.- sanit. nadzora hrane namijenjenih prehrani pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske (OS RH), odnosno nešto drugačiji način provedbe kontrole i nadzora od strane Vojnih vet. inspektora OS RH u s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::8ff06ddb44b303b1bc45abb0a49910d1
https://www.bib.irb.hr/492412
https://www.bib.irb.hr/492412
Konjsko meso u prehrani ljudi upotrebljava se tisućljećima a njegova je potrošnja uvelike ovisila o regiji, navikama potrošača te dostupnim količinama. Zamjetan je trend povećanja proizvodnje konjskog mesa u Svijetu. Unutar članica EU prosje
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::3e87eee711088c05a819239c591c8907
https://www.bib.irb.hr/492418
https://www.bib.irb.hr/492418
The aim of this research was to determine the number of moulds and yeasts in the fresh raw milk. The milk was collected from 500 suppliers every day and were saved in special built buildings, socalled "collectors" that were equipped with milk cooling
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::86005b20eccb8b5afecffed8ff8b5e18
https://www.bib.irb.hr/501860
https://www.bib.irb.hr/501860
The aim of this research was establish possible influence of season of the year to microbiological quality of fresh cow milk.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::a5324ca6bb15d0f4964bfd06d9285327
https://www.bib.irb.hr/491092
https://www.bib.irb.hr/491092
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.