Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"B. Muster-Slawitsch"'
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 35 (2013)
For the implementation of existing optimisation potentials in industry, commerce and district heating, it is important to expedite the reduction of waste energy and consequently of the primary energy demand as well as CO2 emissions and additionally t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4111d156730e4aed84fcd9af2e7f13cb
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 29 (2012)
For the implementation of existing optimisation potentials in industry, commerce and district heating, it is important to expedite the reduction of waste energy and consequently of the primary energy demand as well as CO2 emissions and additionally t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db09608537cb40e3ba4fe2afdb7b17b2
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 25 (2011)
Abstract preview not available - see full-text PDF article.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/640fefd53ea04538bf65866225958957
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 21 (2010)
Abstract preview not available - see full-text PDF article.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/659bb8b8263a4bd8adff146fd877c36a
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 21 (2010)
Abstract preview not available - see full-text PDF article.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe4f4ea9482640788f10ae150237604e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Water Process Engineering. 44:102285
This work studies a promising waste valorization approach involving recovery of fresh water from protein-rich waste water from the meat processing and rendering industry via membrane distillation (MD). Blood stick water samples from an industrial pla
Autor:
C. Brunner, B. Muster-Slawitsch
Publikováno v:
Intensification of Biobased Processes ISBN: 9781782628552
Many optimizations that are done during brewing are not termed intensification, simply because process intensification is not yet a phrase known to all brewers. However, its goals are being pursued – in recent years, many process technologies have
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c01d56db937535b164c56554495eb19c
https://doi.org/10.1039/9781788010320-00430
https://doi.org/10.1039/9781788010320-00430
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.