Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"B. Lugoboni"'
Autor:
R Rosmini, A. Coccollone, R Riu, R Matera, T Gazzotti, A. Serraino, B. Lugoboni, F Giacometti
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1, Pp 25-30 (2013)
Electrolyzed oxidizing water (EOW) has potential application as a residue free sanitizing agent for food of animal origin. Meat and poultry were contaminated with microorganism, pathogens or not, and different types of electrolyzed oxidizing water tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60fc6ada18c24cfe8530c9582a8d25ca
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 6, Pp 33-36 (2009)
Mycotoxins are heterogeneous chemical compounds characterized by a low molecular weight and synthesized by the secondary metabolism of different molds. Fumonisins are water-soluble mycotoxins produced by Fusarium species spoiling corn and derived pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc833ae484a645058e6c598a0554ba9b
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1, Pp 39-41 (2008)
Mycotoxins are heterogeneous chemical compounds characterized by a low molecular weight and synthesized by the secondary metabolism of different molds. Fumonisins are water-soluble mycotoxins produced by Fusarium species spoiling corn and derived pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dee6f0fcfd264cfaaff2c148f1a15d28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.