Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"B. Kozolc"'
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 65:1087-1092
The effects of the commercial meat starters Texel DCM-1 (containing Staphylococcus xylosus and Staphylococcus carnosus) and Texel LM-30 (containing S. xylosus, S. carnosus and Lactobacillus sakei) were investigated in terms of their degradation of a
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 50:2643-2647
The degradation of a series of polychlorinated biphenyl (PCB) congeners (PCBs 10, 28, 52, 138, 153, 180) in meat emulsions of a frankfurter type was investigated. With a pool of these PCBs added to the meat emulsion, three initial experimental groups
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.