Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"B. Kowrygo"'
Autor:
A. Meyer, S. Voutilainen, E. Trolle, E. Halicka, J. Mathiessen, V. Nowak, L. Serra Majem, C. Urban, C. Krems, L. Kambek, E. Ramos, V. Bountziouka, N. Gluškova, Viktoria Anna Kovacs, A. Biltoft-Jensen, E. Martos, A. Erkkilä, R. Verstraeten, E. Oikonomou, J. Klumbiene, C. Lopes, P. Kolsteren, M. Velsing Groth, Patricia M. Heavey, S. Pinhão, K. Rejman, M. Simčič, V. Hasenegger, G. Selga, Cecily Kelleher, V. Benetou, L. Ribas Barba, W. Becker, B. Kowrygo, B.M. Margetts, Marga C. Ocké, Sara Rodrigues, K. Podgrajšek, Lene Frost Andersen, I. Elmadfa, G Zajkas, H. Fransen, J. Kennedy, E. Efstathopoulou, A.M. Remaut-DeWinter, A.L. Vasquez-Caicedo, S. Fagt, Androniki Naska, T. Holm Totland, M. Vernay, Dostálová J, Dlouhý P, P., J. Ngo, C. Van Rossum, K. Tsiotas, A. Straßburg, M. Sauka, M. Vlad, L.S. Ferreira, Antonia Trichopoulou, Dostálová J, Dlouhý P, J., J. Petkeviciene, B. Román Viñas, P. Putz, Vaz Almeida
Publikováno v:
Annals of Nutrition and Metabolism. 55:1-40
Autor:
I, Elmadfa, A, Meyer, V, Nowak, V, Hasenegger, P, Putz, R, Verstraeten, A M, Remaut-DeWinter, P, Kolsteren, J, Dostálová, P, Dlouhý, E, Trolle, S, Fagt, A, Biltoft-Jensen, J, Mathiessen, M, Velsing Groth, L, Kambek, N, Gluskova, N, Voutilainen, A, Erkkilä, M, Vernay, C, Krems, A, Strassburg, A L, Vasquez-Caicedo, C, Urban, A, Naska, E, Efstathopoulou, E, Oikonomou, K, Tsiotas, V, Bountziouka, V, Benetou, A, Trichopoulou, G, Zajkás, V, Kovács, E, Martos, P, Heavey, C, Kelleher, J, Kennedy, A, Turrini, G, Selga, M, Sauka, J, Petkeviciene, J, Klumbiene, T, Holm Totland, L F, Andersen, E, Halicka, K, Rejman, B, Kowrygo, S, Rodrigues, S, Pinhão, L S, Ferreira, C, Lopes, E, Ramos, M D, Vaz Almeida, M, Vlad, M, Simcic, K, Podgrajsek, L, Serra Majem, B, Román Viñas, J, Ngo, L, Ribas Barba, V, Becker, H, Fransen, C, Van Rossum, M, Ocké, B, Margetts
Publikováno v:
Forum of nutrition. 62
Publikováno v:
Appetite. 32(1)
The implementation of a market economy at the beginning of the 1990s has changed Polish consumers. This paper describes results of different methods which are used to evaluate food consumption, including eating patterns, in this time of transition. E
Autor:
D. LemaÎre, A. Paul, L. Bergström, G. Varela, B. Kowrygo, V. Veitl, D. H. Buss, I. Martins, A. Bognár, E. Carnovale, D. A. T. Southgate, A. H. Rimestad, A. Trichopoulou
Publikováno v:
Food Sciences and Nutrition. 42:62-68
(1988). Review of Food Composition Tables in Europe Report of a Forum. Food Sciences and Nutrition: Vol. 42, No. 1, pp. 62-68.
Autor:
B, Kowrygo, S, Berger
Publikováno v:
Roczniki Panstwowego Zakladu Higieny. 40(3)
Possible relationship of changes in food and nutrition situation in the period 1961-1985 with obesity were briefly outlined. More evidence, incl. methodological improvements of studies is needed to make definitive confirmation on DES vs. obesity.
Autor:
A, Dobrzańska, B, Kowrygo
Publikováno v:
Przeglad lekarski. 35(4-5)
Autor:
Kumar, Rajesh, Chambers IV, Edgar
Publikováno v:
Frontiers in Food Science & Technology (2674-1121); 2024, p1-21, 21p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.