Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"B. Kiefer‐ Partsch"'
Autor:
N. Sriputtirut, P. Anprung, M. El‐Zoghbi, A. Askar, S. Basiouini, K. Gierschner, W. Bockelmann, B. Kiefer‐ Partsch, A. Geis, M. Teuber, P. Czermak, W. Bauer, Jochen Dobberstein, Carl‐Christian Emeis, F. Federici, G.F. Montedoro, M. Servili, M. Petruccioli, C. Grassin, P. Grunwald, A. Nasner, R. Ziegelitz, K.G. Gupta, Mohinder Kaur, M. Gupta, W. Hartmeier, C. Zink, M. Hintz, C.C. Emeis, C.P. Kubicek, F. Hofer, H. Ischak, E. Weissinger, D. Blaas, R. Messner, T. Luck, J. Jung, P. Christakopoulos, B. J. Macris, Patrice Massiot, Jean‐François Thibault, Xavier Rouau, Mitsutoshi Nakajima, Kouji Nishizawa, Hiroshi Nabetani, Atsuo Watanabe, R.Y. Ofoli, V. Komolprasert, B.C. Saha, K.A. Berglund, H.H. Baek, K.H. Park, U.H. Pek, K.S. Lee, H. Plainer, B. Sprößler, O. Sauter, H. Graf, D. Seethaler, H. Willershausen, H. Siliha, S.E. El‐Nimr, A.G.J. Voragen, W. Pilnik, E. Sinoquet, D.J. Gallant, P.S.T. Tan, A. van Boven, W.N. Konings, Cheol Yook, Yoon Hee Whang, UN Hua Pek, Kwan HWA Park
Publikováno v:
Food Biotechnology. 4:355-370
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.