Zobrazeno 1 - 10
of 544
pro vyhledávání: '"B. Kalska"'
Publikováno v:
Journal of Materials Research and Technology, Vol 30, Iss , Pp 6464-6469 (2024)
In this paper, we present a comparative analysis of the physicochemical properties of magnetite nanoparticles synthesized via two primary methods: (i) co-precipitation of iron (II) and (III) chloride in an ammonia solution and (ii) thermal decomposit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d3c30853ff446b8a8b351b5ef1d0c82
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 13, Iss 1, Pp 1323-1334 (2020)
Core-shell and multilayered nanoparticles based on magnetite core with different metallic spacing and over-layers are prepared in one pot synthesis and characterized. The spacer layers were made from Au, Cu or Ag precursors. The nanoparticles were fa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5426a4ce953e4865aeb79138c50d22bb
Publikováno v:
Food & Function. 14:2544-2567
The use of nanotechnology in the food industry raises uncertainty in many respects.
Autor:
M. Orzechowska, K. Rećko, D. Soloviov, U. Klekotka, M. Biernacka, D. Satuła, W. Olszewski, B. Kalska-Szostko, A. Beskrovnyy, K. Szymański
Publikováno v:
Phase Transitions. 96:97-104
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Magnetism and Magnetic Materials. 574:170697
Publikováno v:
Advanced Powder Technology. 34:103925
Publikováno v:
Food Chemistry. 400:133960
A proper understanding of silver (Ag) nanoparticles properties is fundamental for developing new antimicrobial agents. In this study, Ag nanoparticles were obtained by green synthesis methods using natural reducing agents present in extracts of apple
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.