Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"B. Janowska"'
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 40, Iss 4, Pp 172-176 (2013)
Conditioning is a simple and effective method of post-harvest longevity of both flowers and florists' greens. Performing this treatment immediately after harvest by the producer increases the quality of floral products expressed as their post-harvest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2042197ea2484afb85b69e21a6fcb4f1
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 40, Iss 3, Pp 126-130 (2013)
The study involved the application of a top dressing of a multicomponent Peters Professional fertiliser at concentration of 100 and 200 mg/l in the amount of 100 ml/plant, once every 7 days regardless of the fact whether the rhizomes had been mycorrh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f707ba612e06451896b90da43f8dbbcf
Autor:
B. Janowska
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 40, Iss 2, Pp 78-82 (2013)
To assess the effect of a mixture of benzyladenine and gibberellic acid on the quality and yield of flowers and leaves of cvs Albomaculata, Black Magic and Mango, their tubers were soaked before planting for 30 min in a water solution with 100-600 pp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6882a0de4ae5478eb6c3c2d3f534fdb6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P, Kowalczyk, J, Jaworek, M, Kot, B, Sokolowska, A, Bielen, B, Janowska, J M, Ciesla, G, Szparecki, B, Sados, B, Tudek
Publikováno v:
Journal of physiology and pharmacology : an official journal of the Polish Physiological Society. 67(2)
Oxidative DNA damage may be a risk factor for development of various pathologies, including malignancy. We studied inflammation triggered modulation of repair activity in the intestines of three weeks old rats injected i.p. with E.coli or S. typhimur
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.