Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"B. Hozova"'
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 18:239-244
Publikováno v:
Food / Nahrung. 38:378-381
Amaranth seeds are very small. Their bulk density is 843 g dm−3. Basic analysis of amaranth whole flour from Slovakia proved evidently a high content of proteins (17.7% on dry basis), what is typical for amaranths. The lipid content of amaranth gra
Publikováno v:
Food / Nahrung. 32:413-414
In this work the influence of the non-traditional canning method, based on a decreased thermosterilization intensity (15–70 min/121°C) combined with ionizing radiation (0,5–9.5 kGy), upon retention of vitamin B6 contained in model samples of por
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.