Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"B. Hocine"'
Publikováno v:
OENO One, Vol 44, Iss 1, Pp 31-37 (2010)
Aims: The aim of this study was to develop a colorimetric test to determine Oenococcus carbohydrate consumption profile. Methods and results: A semi-defined growth medium which enabled efficient bacterial growth and medium acidification in the presen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e5ffebd2ea84f89a3bd5b21db7d83c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C. Pheiffer, S. Dias, A. Mendham, B. Jack, T. Willmer, N. Eshibona, B. Hocine, A. Pretorius, J. Goedecke
Publikováno v:
Diabetes Research and Clinical Practice. 197:110266
Publikováno v:
Food Research International
article i nfo Article history: Received 2 December 2010 Accepted 9 March 2011 Almost two thirds of plantain world production is processed by means of deep frying which place it in the same occurrence as potatoes-based food in some tropical regions (L
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Powder Technology. 89:139-147
Two methods for the characterization of powder mixing (Geldart's group A type powder) carried out in a fluidized column are compared and used for the determination of the mixing mechanism. The first one, well known, consists in taking samples from th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.