Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"B. Handreck"'
Effects of High Pressure Disintegration on Solubility and Molecular Properties of Rye Water Solubles
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 30:620-623
Mechanically-induced structural changes of rye meal hemicelluloses caused by high pressure disintegration were investigated. It could be shown that the relative viscosity of rye flour extracts disintegrated at 50 MPa was increased three-fold compared
Publikováno v:
Food / Nahrung. 29:693-701
The milling industry faces the task of saving energy without impairing the quantity and quality of the products. By applying experimental plans for the optimization of several effect variables, approximations (compromise solutions) between the cause
Autor:
B. Handreck
Publikováno v:
Food / Nahrung. 30:1050-1050
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.