Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"B. Haloui"'
Publikováno v:
African and Mediterranean Agricultural Journal - Al Awamia, Vol 0, Iss 128, Pp 158-172 (2022)
Anthyllis cytisoides est un arbuste légumineux spontané apprécié par le bétail, digestible et riche en protéines. Ce travail, qui est une continuité d'une étude entamée depuis 2016, appréhende les effets du calibre et de la durée du stocka
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aac8d20c8f7f45099c48b2402995c25a
Publikováno v:
African Journal of Agricultural Research. 12:2642-2650
Anthyllis cytisoides L. is a species of shrubby legume that is a member of the Fabaceae family and grows in zones located along the coast, near the Mediterranean Sea. This shrubby forage species is considered a good aliment source for some ruminants.
Publikováno v:
Portugaliae Electrochimica Acta v.28 n.3 2010
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
Portugaliae Electrochimica Acta, Volume: 28, Issue: 3, Pages: 165-172, Published: 2010
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
Portugaliae Electrochimica Acta, Volume: 28, Issue: 3, Pages: 165-172, Published: 2010
The influence of a natural extract of fenugreek on the corrosion of steel in 1 M HCl has been studied by weight loss, polarisation and EIS measurements. Results obtained show that the natural substance inhibits the corrosion process. It acts on the c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ad3c1297cd1c61f511fb8b1569398df1
http://www.scielo.mec.pt/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0872-19042010000300003
http://www.scielo.mec.pt/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0872-19042010000300003
Dietary polyunsaturated fatty acids and aging modulate glutathione-related antioxidants in rat liver
Publikováno v:
The Journal of nutrition. 125(12)
The effects of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA) on the age-dependent changes in liver glutathione antioxidant system were investigated in male Wistar rats fed diets supplying either balanced amounts of linoleic acid and alpha-linolenic acid
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.