Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"B. Grześkowiak"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
W.Y. Al‐Dabbagh, M.C. Allan, E.K. Arendt, J. Emig, G. Wolf, W.P. Hammes, A.M. Azzam, Samir Ghoneim, M. Zakaria Ebrahim, H. Abd El‐Shafy, Y.A. Heikal, G. Böcker, H. Buckenhüskes, M. Niemann, K. Gierschner, H. Omran, J. H. Rwan, C. C. Chou, C. Y. Lii, Heike Dörnenburg, Ute Werrmann, Dietrich Knorr, M.L. Dupuy, S. Furlan, P. Strehaiano, D. Engesser, W.H. Holzapfel, B. Evliya, Berhanu A. Gashe, B. Grześkowiak, E. Berghofer, R. Gürtler, R. Süßmuth, W. Hartmeier, R. Borgmann, S. Voss, T. Henick‐Kling, D. Cox, Inken Jensen, Julia Kantasubrata, A.T. Karossi, A.S. Pramudi, M. Kicherer, U. Trück, R. W. Klingler, A. Vollmar, S. Krieger, T. Schneider, V.P. Hammes, Heike Paulmann, J.B. van der Plaat, O. Neyreneuf, Andrea Raasch, Peter Raspor, Inge Russell, Graham G. Stewart, J. Schmitz, W.P. Hanmes, R. Nagel, E. Lippert, U. Setzermann, Seung Hwa Min, Yongyo Yutamatangul, Walter P. Hammes, A. Strahl, P. Taillandier, Stefan Ullrich, H. Grünenwald, M. Zimmermann, C.C. Emeis
Publikováno v:
Food Biotechnology. 4:471-490
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fette, Seifen, Anstrichmittel. 87:190-193
Studies have been carried out to choice methods which could assess in best way the complex changes in fat during deep frying of French fries and potato crisps. A special emphasis was laid on the estimation of usefulness of simple and quick “methods
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.