Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"B. Griglio"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 3, Pp 19-23 (2012)
The research was aimed at collecting information on food safety knowledge by operators of small and less developed food businesses. This will allow to reveal what are the real drawbacks in HACCP application in these realities. Fifty meat producing pl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b278429ca6b245528b547e0c6f8363fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety
Italian Journal of Food Safety, Vol 9, Iss 3 (2020)
Italian Journal of Food Safety, Vol 9, Iss 3 (2020)
Some species of crustaceans pose problems during marketing, being sold alive. Food Business Operators (FBO) have the need to adopt specific measures based on opinions and guidelines of national and international associations. This investigation was a
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1, Pp 97-98 (2011)
Consumers nowadays play a critical role in the prevention of food poisoning. For this reason, the present research was planned to collect data on how aware about food safety consumers are. A questionnaire considering food labelling, hygiene, transpor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f884b27140f41d5ac1536e2874dad01
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daniele Nucera, Roberta Goi, Tiziana Civera, B. Griglio, Francesco Chiesa, Eleonora Scaglione
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 6, Pp 50-54 (2013)
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 6, Pp 50-54 (2012)
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 6, Pp 50-54 (2012)
This communication reports the results of audit activity on a number of food processing plants pertaining to ASLTO5. The activities, undertaken between 2008 and 2010, are related to an audit programme planning, implemented with 2 official controls fo
Autor:
V. Marotta, Lorenzo Pezzoli, I. Casonato, Tiziana Civera, B. Griglio, Daniele Nucera, Sara Lomonaco
Aim: This study aimed to assess the applicability of a combined approach of traditional and molecular epidemiology in order to detect salmonellosis outbreaks in the Piedmont region (Italy), characterized by high Salmonella prevalence. Methods and Res
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a03292ba35bcaf85f8f9908a0c92eae5
http://hdl.handle.net/2318/98916
http://hdl.handle.net/2318/98916
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1, Pp 97-98 (2011)
Consumers nowadays play a critical role in the prevention of food poisoning. For this reason, the present research was planned to collect data on how aware about food safety consumers are. A questionnaire considering food labelling, hygiene, transpor