Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"B. Grewing"'
Publikováno v:
Zentralblatt für Bakteriologie, Mikrobiologie und Hygiene. 1. Abt. Originale. A, Medizinische Mikrobiologie, Infektionskrankheiten und Parasitologie. 252:316-323
The influence of different substances and growth temperatures on the Voges-Proskauerreaction of Vibrio spec. (HIM 627-1) was investigated by gas chromatographic analysis of acetoin produced and the Voges-Proskauer-reaction itself. The most efficaciou
Autor:
A. Splittgerber, O. Jensen, G. Köstler, R. Burri, W. Staub, N. Gerber, A. Ottiker, O. Laxa, W. D. Kooper, null Grimmer, J. Pritzker, null v. Heygendorff, null Meurer, A. Faitelowitz, null Bordas, null Touplain, J. Mayer, J. Sarthou, F. Spindler, E. Seligmann, R. Trommsdorff, C Barthel, R. Dons, E. B. Fred, S. Breed, O. Skar, A. E. Sandelin, E. Eichwald, H. Kufferath, K. Schern, S. Oppenheimer, P. H. Römer, T Sames, W. Rullmann, R. E. Lee, M. G. Mellon, H. Schmidt, R. Reinhardt, E. Seibold, E. Philippe, A. Giffhorn, H. Lenzen, A. Stetter, null Hesse, J. J. van Eck, J. H. Kastle, M. B. Porch, B. Herholz, W. C. de Graaf, S. Rothenfusser, W. Schellhase, J. Drost, S. S. Zilva, A. v. Baeyer, null Villiger, A. Hildbrandt, B. Kühn, B. Grewing, H. Violle, E. Reiss, G. Diesselhorst, M. Rubner, L. Gaucher, W. Morres, C. J. Koning, J. van Haarst, A. J. J. Vandevelde, A. Rosam
Publikováno v:
Fresenius' Zeitschrift für analytische Chemie. 59:462-494
Autor:
Cecil Revis, Gr. Singer, P. Adam, E. Hinks, J. M. Kolthoff, H. S. Shrewsbury, E. Philippe, W. Friese, H. Mohorcic, A. W. Knapp, B. Grewing
Publikováno v:
Zeitschrift f�r Analytische Chemie. 59:262-266
Publikováno v:
Zentralblatt fur Bakteriologie, Mikrobiologie und Hygiene. 1. Abt. Originale A, Medizinische Mikrobiologie, Infektionskrankheiten und Parasitologie = International journal of microbiology and hygiene. A, Medical microbiology, infectious.... 252(3)
The influence of different substances and growth temperatures on the Voges-Proskauer-reaction of Vibrio spec. (HIM 627-1) was investigated by gas chromatographic analysis of acetoin produced and the Voges-Proskauer-reaction itself. The most efficacio
Autor:
B. Grewing
Publikováno v:
Zeitschrift für Untersuchung der Nahrungs- und Genußmittel. 26:287-287
n/a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.