Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"B. Gnonlonfin"'
Autor:
Grace W. Gachara, Anthony K. Nyamache, Jagger Harvey, Gbemenou J. B. Gnonlonfin, James Wainaina
Publikováno v:
Agriculture & Food Security, Vol 7, Iss 1, Pp 1-10 (2018)
Abstract Background Aflatoxin contamination at pre- and post-harvest poses a serious challenge in achieving sustainable development goals on food security and food safety, in particular within the developing world. In Kenya, major outbreaks of aflato
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc03aa22e2c44b809f6be40cd48f1b23
Publikováno v:
African Crop Science Journal; Vol 26, No 2 (2018); 189-201
Le niebe ( Vigna unguiculata L. Walp) est une des legumineuses largement consommees en Afrique de l’Ouest mais sa culture est sujette aux attaques par les insectes et des maladies. L’utilisation des extraits de plantes naturelles ou de poudre de
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 99:173-183
The natural occurrence of Fusarium and fumonisin contamination was evaluated from 1999 to 2003 in both preharvest and stored maize produced by small-scale farmers in four agroecological zones of Benin. Mycological analyses revealed a predominance of
Autor:
Anatole Laleye, Mansour Moudachirou, B. Gnonlonfin, Raphaël Darboux, P. Fandohan, J. D. Gbenou
Publikováno v:
Food and chemical toxicology : an international journal published for the British Industrial Biological Research Association. 46(7)
Oils of Cymbopogon citratus, Ocimum gratissimum and Ocimum basilicum are widely used for their medicinal properties, and as food flavours and perfumes. Recently in a study in West Africa, these oils have been recommended to combat Fusarium verticilli
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.