Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"B. Fessehatzion"'
Publikováno v:
The Journal of applied bacteriology. 71(2)
The effect of five chemical preservatives on the micro-organisms associated with sorghum grain and malts was investigated. Sorbic acid, sodium benzoate, nisin, formaldehyde and lime at concentrations up to 500, 100, 1000, 1500 and 2000 ppm, respectiv
Autor:
B. Fessehatzion, P.O. Olutiola
Publikováno v:
FEMS Microbiology Letters. 43:67-70
Cocoa beans infected by Botryodiplodia theobromae produced proteins which possessed proteolytic activity. The enzyme was partially purified by ammonium sulphate precipitation followed by molecular exclusion and ion-exchange chromatography. The Mr was
Publikováno v:
Canadian Journal of Botany. 59:528-535
Physiological studies were made of six isolates of Phytophthora from cocoa, three of the A2 mating type of P. palmivora (71, 78, and 29) and three of the A1 mating type of the recently described P. megakarya (9A, 75, and 10B). Many of these studies r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.