Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"B. Dosanjh"'
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. 1:169-177
Press cake meals were prepared from previously frozen herring immediately following thawing and after storage for 8 or 12 days at 2-5°C. Each of the raw sources of herring was subjected to two processing temperatures, 75°C and 100°C, during meal p
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. 1:43-50
This study was undertaken to assess dorsal aorta cannulation as a method to evaluate alterations in diet composition and feeding protocol on pigment retention in salmonid fish. Temporal changes in blood astaxanthin concentrations of dorsal aortacannu
Autor:
V. Norris, D. C. Sigee, M. Armitage, M. Thornton, Anthony Maxwell, B. Dosanjh, Alison J. Howells
Publikováno v:
Europe PubMed Central
Immunogold preparations of Escherichia coli, using anti-GyrA and anti-GyrB antibodies to the subunits of DNA gyrase, showed clear labelling with both secondary antibody and protein A-gold conjugates. Both proteins were located mainly in the cytoplasm
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Canadian Institute of Food Science and Technology Journal. 10:100-104
When gluten is solubilized by heat treatment at 121°C for 30 min in the presence of 0.02 N HCl, about 91% of the soluble gluten protein can be precipitated at pH 4.7. In this study, the protein in the supernatant (gluten whey) was isolated and its p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.