Zobrazeno 1 - 10
of 195
pro vyhledávání: '"B. Divol"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N Degenaar, B Divol
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 134
AimsKluyveromyces marxianus’ high production of 2-phenylethyl acetate (2-PEA) via L-phenylalanine (Phe) catabolism makes it relevant for industries relying on the production of aroma compounds through fermentation processes. This study assessed the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B Divol, Pwj Labuschagne
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology. 105:953-973
Alcoholic fermentation is a crucial step of winemaking, during which yeasts convert sugars to alcohol and also produce or biotransform numerous flavour compounds. In this context, nutrients are essential compounds to support yeast growth and ultimate
Autor:
J.L. Aleixandre-Tudo, Hervé Alexandre, F.F. Bauer, Andrea Bellincontro, Andreea Botezatu, A.J. Bowen, S. Buxaderas, Lorenza Conterno, Andrea Curioni, Philippe Darriet, B. Divol, M. du Toit, W.J. du Toit, D. Dubourdieu, Antonio César Silva Ferreira, J. Goode, Thomas Henick-Kling, R. Jung, Belinda Kemp, Paul A. Kilmartin, A.W. Linsenmeier, Rose-Marie Llaubères, Aline Lonvaud-Funel, E. López-Tamames, Matteo Marangon, Richard Marchal, P. Marullo, Fabio Mencarelli, Cristina Micheloni, A. Monforte, M.V. Moreno-Arribas, Gary Pickering, D. Rauhut, Doris Rauhut, Alain Razungles, A.G. Reynolds, M. Riu-Aumatell, V. Schaefer, María P. Serratosa, A.Y. Smit, Gordon Specht, W.R. Sponholz, Panagiotis Stamatopoulos, Elizabeth Waters, D. Wollan, Luis Zea
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::90375aff45ba2d09106e190ede54c1c4
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-102065-4.09992-2
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-102065-4.09992-2
Publikováno v:
World Journal of Microbiology & Biotechnology; Dec2022, Vol. 38 Issue 12, p1-11, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.