Zobrazeno 1 - 10
of 137
pro vyhledávání: '"B. De Santis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carlo Brera, B. De Santis, C. Di Domenicantonio, M. De Giacomo, R. Onori, Francesca Debegnach
Publikováno v:
Journal of Animal and Feed Sciences. 25:109-115
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Susanna Neuhold, Carlo Brera, Francesca Debegnach, Emanuela Gregori, B. De Santis, S. Di Ianni, Francesco Valitutti
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 69:13-17
Mycotoxins are low molecular weight secondary metabolites produced by certain strains of filamentous fungi such as Aspergillus, Penicillium and Fusarium, which attack crops in the field, and grow on foods also during storage under favorable condition
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elisabetta Prantera, Carlo Brera, Francesca Debegnach, Emanuela Gregori, A. Peduto, M. De Giacomo, B. De Santis, Elena Pannunzi
Publikováno v:
Food Control. 32:309-312
The influence of the durum wheat milling process (pre-cleaning, cleaning, hulling, different fineness milling steps) on the deoxynivalenol (DON) content was evaluated, by establishing its contamination distributed in the different products and byprod
Autor:
E. Iafrate, B. De Santis, Elisabetta Prantera, Emanuela Gregori, Francesca Debegnach, C. Berdini, Carlo Brera, Marina Miraglia, Elena Pannunzi
Publikováno v:
Food Control. 22:1663-1667
Three hundred samples of cocoa and chocolate-based products were randomly collected in South, Center and North Italy. One hundred and seventy nine, out of the 300 samples analyzed, were positive for ochratoxin A (OTA) contamination, representing 60%
Autor:
C. Berdini, Elisabetta Prantera, Marina Miraglia, Francesca Debegnach, Elena Pannunzi, Emanuela Gregori, B. De Santis, Carlo Brera
Publikováno v:
Talanta. 83:1442-1446
Mycotoxins are toxic secondary metabolites of fungal origin, the major mycotoxins of food concern are aflatoxins and ochratoxin A. Due to the wide range of matrices susceptible to mycotoxin contamination, the possible co-occurrence, and the very wide
Autor:
Carlo Brera, Hans J.P. Marvin, B. De Santis, Marina Miraglia, Paola Battilani, Michele Pisante, L. Croci, A. Vespermann, L. Toti, Ronald Hutjes, Gianfranco Piva, Gijs Kleter, E. Coni, L. Filippi, Francesco Cubadda, Susan Dekkers, M.Y. Noordam, G.J. van den Born, Aldo Prandini
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology 47 (2009) 5
Food and Chemical Toxicology, 47(5), 1009-1021
Food and Chemical Toxicology, 47(5), 1009-1021
According to general consensus, the global climate is changing, which may also affect agricultural and livestock production. The potential impact of climate change on food security is a widely debated and investigated issue. Nonetheless, the specific