Zobrazeno 1 - 10
of 196
pro vyhledávání: '"B. Brueckner"'
Autor:
B. Brueckner, H. Perner
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 80, Iss 2 (2012)
The distribution of sulphur, thio-sulphinates (pyruvic acid method), SSC, colour, fresh- and dry matter was analysed in three sections, base, centre, and tip, along the leaf tube of chives. Also the intensity of 28 sensory attributes was determined i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/353ded31703b494b8250f2446e37ffd8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tobias Woehrle, Achim Goetz, E. Marion Schneider, Manfred Weiss, Uwe B. Brueckner, Weidong Du, Thomas O. Joos, Ute Bauer, Hsin-Yun Hsu
Publikováno v:
Cytokine. 41:322-329
Toll-like receptors (TLRs) are crucial pattern-recognition receptors (PRRs) for activation of innate and adapted immunity. TLR2 heterodimerizes with TLR1 or TLR6 to recognize multiple pathogen-associated molecular patterns (PAMPs) of fungi, Gram-posi
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :203-208
Publikováno v:
Food Quality and Preference. 18:152-160
Acceptability of tomato fruit flavour was investigated. To vary flavour, contents of glucose, fructose and citric acid were added to diced fruit, resulting a range of 3 to 8 g reducing sugars/100 FM and 430–700 mg titratable acid/100 g FM. Signific