Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"B. Broens"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nadine Denneman, B. Broens, H. M. Oudemans-van Straaten, Wilhelmus G. P. M. Looijaard, Peter J.M. Weijs, Armand R. J. Girbes
Publikováno v:
Clinical Nutrition, 38(6), 2623-2631. Churchill Livingstone
Clinical nutrition (Edinburgh, Scotland). Churchill Livingstone
Looijaard, W G P M, Denneman, N, Broens, B, Girbes, A R J, Weijs, P J M & Oudemans-van Straaten, H M 2019, ' Achieving protein targets without energy overfeeding in critically ill patients: A prospective feasibility study ', Clinical Nutrition, vol. 38, no. 6, pp. 2623-2631 . https://doi.org/10.1016/j.clnu.2018.11.012
Clinical Nutrition, 38(6), 2623-2631. Elsevier Ltd.
Clinical nutrition (Edinburgh, Scotland). Churchill Livingstone
Looijaard, W G P M, Denneman, N, Broens, B, Girbes, A R J, Weijs, P J M & Oudemans-van Straaten, H M 2019, ' Achieving protein targets without energy overfeeding in critically ill patients: A prospective feasibility study ', Clinical Nutrition, vol. 38, no. 6, pp. 2623-2631 . https://doi.org/10.1016/j.clnu.2018.11.012
Clinical Nutrition, 38(6), 2623-2631. Elsevier Ltd.
Background & aims: High protein delivery during early critical illness is associated with lower mortality, while energy overfeeding is associated with higher mortality. Protein-to-energy ratios of traditional enteral formulae are sometimes too low to
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. M. Oudemans-van Straaten, Nadine Denneman, B. Broens, Peter J.M. Weijs, Wilhelmus G. P. M. Looijaard
Publikováno v:
Clinical Nutrition. 36:S186-S187
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.