Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"B. Anitha Gopal"'
Autor:
B. Anitha Gopal, G. Muralikrishna
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 12:571-586
Porcine pancreatic α-amylase was separated on DEAE-cellulose into two isoforms, i.e., PPA-I and PPA-II and their molecular weight was found to be ∼ 55 kDa by gel filtration. The pH and temperature optima of PPA and its isoforms were 6.9 and 45°C.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules. 43(2)
Porcine pancreatic α-amylase (PPA) and its isoforms (PPA-I and PPA-II) were deglycosylated by peptide- N -glycosidase F (PNGase F) to investigate the role of bound carbohydrate. On deglycosylation, the effect on thermal stability was less pronounced
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.