Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"B. Amzal"'
Publikováno v:
Environment International, Vol 156, Iss , Pp 106760- (2021)
The major human cytochrome P450 CYP2D6 isoform enzyme plays important roles in the liver and in the brain with regards to xenobiotic metabolism. Xenobiotics as CYP2D6 substrates include a whole range of pharmaceuticals, pesticides and plant alkaloids
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ecb47fe1c8c44e26badfe3c2aad58055
Publikováno v:
Revue d'Épidémiologie et de Santé Publique. 68:S73
Introduction Les pratiques d’usage des medicaments captees dans les bases de donnees medico-administratives refletent l’heterogeneite et la complexite des schemas de prise en charge des patients en vie reelle. L’adherence au traitement est un d
Publikováno v:
Value in Health. 23:S274
Publikováno v:
Value in Health. 22:S660-S661
Publikováno v:
Value in Health. 21:S382
Autor:
Andrew S. Pullin, A. Rajić, Geoff K Frampton, Annette M. O'Connor, Gábor L. Lövei, Elisa Aiassa, J. L. Dorne, Matthias Greiner, K. Nienstedt, A. Afonso, Julian P T Higgins, Julie Glanville, Jonathan J Deeks, D. Verloo, B. Amzal
Publikováno v:
Aiassa, E, Higgins, J P T, Frampton, G K, Greiner, M, Afonso, A, Amzal, B, Deeks, J, Dorne, L, Glanville, J, Lövei, G L, Nienstedt, K, O'Connor, A, Pullin, A S, Rajic, A & Verloo, D 2015, ' Applicability and feasibility of systematic review for performing evidence-based risk assessment in food and feed safety ', Critical Reviews in Food Science and Nutrition, vol. 55, no. 7, pp. 1026-1034 . https://doi.org/10.1080/10408398.2013.769933
Food and feed safety risk assessment uses multi-parameter models to evaluate the likelihood of adverse events associated with exposure to hazards in human health, plant health, animal health, animal welfare and the environment. Systematic review and
Publikováno v:
Trends in Analytical Chemistry
Trends in Analytical Chemistry, Elsevier, 2009, 287 (6), pp.695-707. ⟨10.1016/j.trac.2009.03.008⟩
Trends in Analytical Chemistry, Elsevier, 2009, 287 (6), pp.695-707. ⟨10.1016/j.trac.2009.03.008⟩
Humans today are exposed to a plethora of chemicals in food whether of anthropogenic or natural origin, and public-health agencies have developed risk-assessment methods to derive safe levels of exposure and to prevent adverse health effects. This re
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a5396b69ddbffc4a43debba4eb85585e
https://hal.inrae.fr/hal-02659987
https://hal.inrae.fr/hal-02659987
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.