Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"B Zlender"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nevena Hromiš, B. Zlender, Predrag Ikonić, Tatjana Tasić, Vladimir Tomović, Mila Tomović, Snezana Skaljac, Marija Jokanović, Branislav Šojić, Milena Mladen Soso
Publikováno v:
Agricultural and Food Science
Agricultural and Food Science, Vol 23, Iss 1 (2014)
Agricultural and Food Science, Vol 23, Iss 1 (2014)
The effects of pig breed (Large White and Landrace) in combination with muscle type ( M. semimembranosus and M. longissimus dorsi ) on T 45min , T 24h , pH 45min , pH 24h , colour (CIE L*a*b* values), water-holding capacity (filter paper press method
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 42:504-513
Here we have studied the effects of ageing time (as non-aged, 24 h post mortem vs. aged, 3, 6 and 10 days post mortem, kept at 2 °C), muscle quality (normal vs. pale, soft and exudative [PSE]) and internal cooking temperature (Ti, 70 and 95 °C) on
Publikováno v:
Meat Science. 80:864-869
The effects of gender and age on intramuscular fat (IMF) levels, cholesterol concentration, and fatty acid composition were investigated in the semitendinosus (ST) and triceps brachii (TB) muscles of feral red deer (Cervus elaphus). Six stags of >2 y