Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"B Stilling"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of ISSSTA'95 International Symposium on Spread Spectrum Techniques and Applications.
Future mobile radio systems require a large number of compact and inexpensive base stations as well as rather complex interference resistant receivers. To achieve low operation and maintenance costs, it is favourable to keep the number of sites with
Publikováno v:
Nutrition, metabolism, and cardiovascular diseases : NMCD. 9(3)
The aim of the study was to evaluate the effect on blood glucose levels in non-insulin-dependent diabetics (NIDDM) of reduction of the carbohydrate content through the use of a new, almost starch-free type of bread (SF-bread). We only substituted the
Publikováno v:
Ugeskrift for laeger. 158(7)
The purpose of the study was to evaluate the feasibility of nutritional therapy in a university hospital. Over a four-year period, 542 adult patients from 16 different departments were included in the study due to malnutrition and/or severe disease.
Publikováno v:
The Lancet. 352:369-370
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B. Stilling
Publikováno v:
Electronics Letters. 36:824
A design for a bit rate and protocol independent clock and data recovery circuit (CDRC) for use in optoelectronic regenerators is presented. A conventional phase-locked loop (PLL) has been extended to a combined phase/frequency-locked loop by adding
Autor:
Vibeke Andersen, Berit L. Heitmann, M. Engelhart, J. Kondrup, B. Stilling, L H Høie, J. Jespersen
Publikováno v:
Clinical Nutrition. 11:97
Publikováno v:
Clinical Nutrition. 11:7