Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"B Rigau"'
Autor:
J Serratosa, J Balagué, A Blass, B Mongrell, T Rigau, M Tortadès, B Rigau, C Aguilar, E Tolosa, O Ribó
Publikováno v:
Revue Scientifique et Technique de l'OIE. 25:637-653
The authors present an overview of the presence of residues from veterinary medicinal products, growth-promoting agents and performance enhancers in food-producing animals, as a result of administering these substances--legally or illegally--on farms
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. C. Bacri, Ll. Balcells, R. Perzynski, Javier Tejada, Søren Linderoth, Bernard Barbara, B. Rigau
Publikováno v:
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Technical University of Denmark Orbit
Universidad de Barcelona
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Technical University of Denmark Orbit
We present a study of the magnetic relaxation of several ferrofluids composed of particles of about 40 Å in diameter (Fe3O4FeC, CoFe2O4). Our key observation is a nonthermal character of the relaxation below 3 K for the CoFe2O4 ferrofluid and below
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e416571d3d67c97d4c1f781a111b2d15
http://hdl.handle.net/2445/22092
http://hdl.handle.net/2445/22092
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Madge HYR; School of Chemistry and Molecular Biosciences, The University of Queensland, Brisbane 4072, Australia. r.stephenson@uq.edu.au., Huang W; School of Chemistry and Molecular Biosciences, The University of Queensland, Brisbane 4072, Australia. r.stephenson@uq.edu.au., Gilmartin L; School of Chemistry and Molecular Biosciences, The University of Queensland, Brisbane 4072, Australia. r.stephenson@uq.edu.au., Rigau-Planella B; School of Chemistry and Molecular Biosciences, The University of Queensland, Brisbane 4072, Australia. r.stephenson@uq.edu.au., Hussein WM; School of Chemistry and Molecular Biosciences, The University of Queensland, Brisbane 4072, Australia. r.stephenson@uq.edu.au., Khalil ZG; Institute for Molecular Bioscience, The University of Queensland, St Lucia, Queensland 4072, Australia., Koirala P; School of Chemistry and Molecular Biosciences, The University of Queensland, Brisbane 4072, Australia. r.stephenson@uq.edu.au., Santiago VS; Institute for Molecular Bioscience, The University of Queensland, St Lucia, Queensland 4072, Australia., Capon RJ; Institute for Molecular Bioscience, The University of Queensland, St Lucia, Queensland 4072, Australia., Toth I; School of Chemistry and Molecular Biosciences, The University of Queensland, Brisbane 4072, Australia. r.stephenson@uq.edu.au.; Institute for Molecular Bioscience, The University of Queensland, St Lucia, Queensland 4072, Australia.; School of Pharmacy, The University of Queensland, Brisbane 4072, Australia., Stephenson RJ; School of Chemistry and Molecular Biosciences, The University of Queensland, Brisbane 4072, Australia. r.stephenson@uq.edu.au.
Publikováno v:
Biomaterials science [Biomater Sci] 2021 Dec 21; Vol. 10 (1), pp. 281-293. Date of Electronic Publication: 2021 Dec 21.
Autor:
Serratosa J; Panel on Animal Health and Welfare, European Food Safety Authority, Parma, Italy., Blass A, Rigau B, Mongrell B, Rigau T, Tortadès M, Tolosa E, Aguilar C, Ribó O, Balagué J
Publikováno v:
Revue scientifique et technique (International Office of Epizootics) [Rev Sci Tech] 2006 Aug; Vol. 25 (2), pp. 637-53.