Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"B Pisinov"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
In general, goat meat is not inferior to other meat types regarding nutritional and biological value–it has a high protein content (up to 29%), and it is a good source of minerals, vitamin B-complex, and essential amino acids. However, the meat of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::19784ac554470258a41121ef5a03b47d
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2293
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2293
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Nov2023, Vol. 23 Issue 10, p24964-24985. 22p.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Nov2023, Vol. 23 Issue 10, p24923-24939. 17p.