Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"B Notarnicola"'
Autor:
B. Notarnicola, G. Tassielli, P.A. Renzulli, R. Di Capua, F. Astuto, S. Riela, A. Nacci, M. Casiello, M.L. Testa, L.F. Liotta, C. Pastore
Publikováno v:
Science of The Total Environment. 883:163637
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B. Notarnicola, G. Tassielli, P. A. Renzulli, R. Di Capua, G. Saija, R. Salomone, P. Primerano, L. Petti, A. Raggi, N. Casolani, A. Strano, M. Mistretta
Publikováno v:
The International Journal of Life Cycle Assessment.
PurposeFor the development of any life cycle assessment study, the practitioner frequently integrates primary data collected on-field, with background data taken from various life cycle inventory databases which are part of most commercial LCA softwa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Environmentally Friendly Food Processing ISBN: 9780849317644
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ed26b9a386f6861aed62942c33b2f1ed
https://doi.org/10.1201/9780203495421.ch17
https://doi.org/10.1201/9780203495421.ch17