Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"B Nacak"'
Publikováno v:
Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας; Τόμ. 73 Αρ. 3 (2022); 4525-4534
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 73 No. 3 (2022); 4525-4534
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 73 No. 3 (2022); 4525-4534
Kavurma is a traditional cooked ready-to-eat meat product that mainly produce in Middle East countries. In kavurma formulation, main ingredients are beef/mutton meat, beef/mutton fat and salt. In this regard, fat has high influence on product’s gen
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 854:012086
61st International Meat Industry Conference, MEATCON 2021 -- 26 September 2021 through 29 September 2021 -- -- 174523
Patties were extended with gluten free flours (linseed flour: LF, coconut flour: CF and their combination: LC) at a level of 5%
Patties were extended with gluten free flours (linseed flour: LF, coconut flour: CF and their combination: LC) at a level of 5%
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; Oct2019, Vol. 333 Issue 1, p1-1, 1p