Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"B Nacak"'
Publikováno v:
Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας; Τόμ. 73 Αρ. 3 (2022); 4525-4534
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 73 No. 3 (2022); 4525-4534
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 73 No. 3 (2022); 4525-4534
Kavurma is a traditional cooked ready-to-eat meat product that mainly produce in Middle East countries. In kavurma formulation, main ingredients are beef/mutton meat, beef/mutton fat and salt. In this regard, fat has high influence on product’s gen
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 854:012086
61st International Meat Industry Conference, MEATCON 2021 -- 26 September 2021 through 29 September 2021 -- -- 174523
Patties were extended with gluten free flours (linseed flour: LF, coconut flour: CF and their combination: LC) at a level of 5%
Patties were extended with gluten free flours (linseed flour: LF, coconut flour: CF and their combination: LC) at a level of 5%
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Untea, Arabela Elena1 (AUTHOR) arabela.untea@ibna.ro, Vlaicu, Petru Alexandru1 (AUTHOR) arabela.untea@ibna.ro, Varzaru, Iulia1 (AUTHOR), Oancea, Alexandra Gabriela1 (AUTHOR), Saracila, Mihaela1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Life (2075-1729). Nov2024, Vol. 14 Issue 11, p1432. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yıldız, Semanur1,2, Yemiş, Oktay1,2 oktayyemis@sakarya.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2024, Vol. 49 Issue 1, p160-178. 19p.
Autor:
KAHRAMAN, Oğuzhan1 vetoguzhan90@gmail.com, İNAL, Fatma1, GÜLŞEN, Nurettin1, ALATAŞ, Mustafa Selçuk1
Publikováno v:
Veterinary Journal of Ankara University / Ankara Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi. 2023, Vol. 70 Issue 4, p437-446. 10p.