Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"B Marchylo"'
Publikováno v:
Texture in Food ISBN: 9780849325373
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3e7dceef650a0be5d44f490f1b6b9fe9
https://doi.org/10.1201/9780203023952.ch20
https://doi.org/10.1201/9780203023952.ch20
Publikováno v:
Journal of Cereal Science
Journal of Cereal Science, Elsevier, 1994, 19 (3), pp.231-241
Journal of Cereal Science, Elsevier, 1994, 19 (3), pp.231-241
The gluten proteins of three near-isogenic lines of the wheat Sicco, which differed only in high Mr glutenin subunit composition, were studied. Gluten was extracted and fractionated by a sequential extraction procedure with dilute HC1. The deletion o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e4ada2c0b805c22d9562a62c3d6f1226
https://hal.inrae.fr/hal-02714149
https://hal.inrae.fr/hal-02714149
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.