Zobrazeno 1 - 10
of 716
pro vyhledávání: '"B Ly"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Denys R. B. Ly, Xuanyao Fong
Publikováno v:
IEEE Transactions on Electron Devices. 69:6745-6750
Autor:
Co D. Pham, Tuyen B. Ly, Minh D. T. Dang, Khoi D. Tran, Nhi T. Vo, Tan M. Le, Nga H. N. Do, Phung K. Le
Publikováno v:
Journal of Materials Science: Materials in Electronics. 34
Autor:
Joshua Ibitoye, T. T. Q. Phan, Duy Nghia Le, K. Dewettinck, Michelle L. Colgrave, A. P. Trzcinski, B. Ly-Nguyen
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation.
Lacprodan®PL20, a dairy ingredient that is rich in protein and polar lipids, was added into set yoghurts produced from nonhomogenized raw milk. The set yoghurts were prepared using concentrations of 2%, 4%, and 6% Lacprodan®PL20, while the control
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Environment, Development and Sustainability. 25:622-647