Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"B Dianda"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thierry Sikoudouin Maurice Ky, B. M. Pakouzou, B. Dianda, D. J. Bathiebo, E. Ouedraogo, Sié Kam
Publikováno v:
Arabian Journal for Science and Engineering. 44:6609-6620
In this publication, a hemispherical concentrator, containing a transparent component of refractive index $$n_2$$ greater than or equal to the refractive index $$n_1$$ of the surrounding environment and having a flat diopter on its upper side, is stu
Publikováno v:
African Journal of Food Science. 9:262-271
This work focuses on the convective drying of tomato slices with hot air at temperatures of 50 and 60°C and at velocities of 0.1, 0.25 and 0.5 m.s-1. The kinetics and drying rates are determined according to the temperature and velocity of the dryin
Autor:
B. Dianda
This calculation is intended to support the License Application (LA) submittal of December 2004, in accordance with the directive given by DOE correspondence received on the 27th of January 2004 entitled: ''Authorization for Bechtel SAX Company L.L.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e41960e83b279d414bbb0fa7d60676d9
https://doi.org/10.2172/850417
https://doi.org/10.2172/850417
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.